Vaste bewoners van De Binder

Regiobibliotheek Z-O-U-T Leersum

bibliotheek zout leersum de binder

Op de eerste verdieping bevindt zich de bieb, niet alleen voor het lenen van boeken, maar ook voor het lezen van je favoriete tijdschrift en een plek om te ontmoeten. Zo hebben ook het Dorpsnetwerk en De Verbinding hun ontmoetingsplek in de bibliotheek.

Voor meer informatie, contact en openingstijden:

www.rbzout.nl

Stichting Kinderopvang “De Harlekijn”

de harlekijn leersum de binder

Stichting Kinderopvang de Harlekijn verzorgt de opvang van kinderen van 0 tot 13 jaar. Naast vóór- en náschoolse opvang zijn er ook groepen voor baby’s en peuters.

Voor meer informatie en contact:

www.kdvdeharlekijn.nl

Jongerenruimte “The Lounge”

the lounge leersum de binder

In De Binder heeft de jeugdjongerenwerker van Welnúh een eigen Jongerenruimte: The Lounge. Vanuit deze ruimte worden allerlei activiteiten georganiseerd voor de jeugd van Leersum. Ook kunnen ze hier terecht met hun vragen of contact met de jongerenwerker.

Voor meer informatie:

www.jongerenwerkheuvelrug.nl

Sociaal Dorpsteam Leersum

sociaal dorpsteam leersum de binder

Met al uw vragen op het gebied van zorg en welzijn, werk en inkomen en zorg voor jeugd kunt u terecht bij Sociaal Dorpsteam Leersum. Consulenten van het Dorpsteam geven informatie en advies.

Voor meer informatie:

www.heuvelrug.nl

Praktijk voor remedial teaching “In de Roos”

in de roos leersum de binder

Op de eerste verdieping heeft In de Roos haar praktijk voor remedial teaching gevestigd waar u terecht kunt als uw kind moeite heeft met leren.

Voor meer informatie:

www.rtinderoos.nl

Instituut voor ontwikkeling en onderwijs “Taragh”

Taragh biedt begeleiding bij maken van huiswerk en geeft bijles en heeft de Engekse taal als expertise. Zo kunt u ook bij Taragh terecht voor vertalingswerk.

Voor meer informatie:

www.taragh.nl