Vaste bewoners van De Binder

Regiobibliotheek Z-O-U-T Leersum

bibliotheek zout leersum de binder

Op de begane grond bevindt zich de bieb, niet alleen voor het lenen van boeken, maar ook voor het lezen van je favoriete tijdschrift en een plek om te ontmoeten. Zo hebben ook het Dorpsnetwerk en De Verbinding hun ontmoetingsplek in de bibliotheek.

Voor meer informatie, contact en openingstijden:

www.rbzout.nl

Stichting Kinderopvang
“De Harlekijn”

de harlekijn leersum de binder

Stichting Kinderopvang de Harlekijn verzorgt de opvang van kinderen van 0 tot 13 jaar. Naast vóór- en náschoolse opvang zijn er ook groepen voor baby’s en peuters.

Voor meer informatie en contact:

www.kdvdeharlekijn.nl

Jongerenruimte
“The Lounge”

the lounge leersum de binder

In De Binder heeft de jeugdjongerenwerker van Welnúh een eigen Jongerenruimte: The Lounge. Vanuit deze ruimte worden allerlei activiteiten georganiseerd voor de jeugd van Leersum. Ook kunnen ze hier terecht met hun vragen of contact met de jongerenwerker.

Voor meer informatie:

www.jongerenwerkheuvelrug.nl

Sport & Health
Workout Leersum

Op de eerste verdieping bevindt zich Sport & Health Workout Leersum. Een modern en compleet uitgerust fitnesscentrum, waar iedereen kan werken aan een gezonde leefstijl. Workout Leersum is 7 dagen per week geopend. 

Voor meer informatie:

www.workoutleersum.nl

Muziekschool Leersum

Bij Muziekschool Leersum kun je terecht voor moderne muzieklessen voor jong en oud. Naast zanglessen kun je leren hoe je onder andere ukelele, gitaar en drums speelt. Muziekschool Leersum is gevestigd op de eerste verdieping in De Binder.

Neem een kijkje op de website van Muziekschool Leersum voor meer informatie:

www.muziekschoolleersum.nl

De Tijdlijn van Leersum

Op een mooie plek in de entree van SCC De Binder is deze tijdlijn te zien over het ontstaan van de Utrechtse Heuvelrug en Leersum. In deze tijdlijn staan momenten aangegeven, die in wisselende exposities op de wand, in vitrines en in een ladekast nader toegelicht worden met voorwerpen, foto’s, e.d. Gedurende het jaar zal een aantal keer een andere periode of onderwerp behandeld worden uit deze tijdlijn. Op deze manier brengen we de geschiedenis van Leersum herkenbaar en interactief in beeld.
 
Voor meer infomatie: