Livestream Politiek Café GR2022

Wat is de bedoeling?

We willen in de eerste plaats alle betrokkenen, dus zowel kandidaat raadsleden als deelnemers, een leuke avond bezorgen. Daarnaast hopen we dat deelnemers door deze avond meer betrokken raken bij de gemeentepolitiek en nader kennismaken met de verschillende partijen.

Live mee stemmen?

Open deze interactie box op je mobiel, tablet of tweede scherm. Klik op de link: https://app.sli.do/event/sUGMRQUVxmc2gdNrMUfD8Y

Of op je eigen apparaat:
1. Open je webbrowser
2. Surf naar Slido.com
3. Login met eventcode #UHstemt

scan de QR code hieronder:

Hoe werkt het programma?

We gaan deze avond op zoek naar de verschillen tussen de partijen om te laten zien wat er te kiezen valt. Daarbij gaan we uit van een aantal stellingen die in de stemwijzer zijn opgenomen.

  • In totaal zijn er 4 debatrondes over 4 verschillende stellingen.
  • Aan het begin van de ronde stemt het publiek of ze het eens of oneens zijn.
  • Vervolgens mogen alle 8 partijen, om beurten gedurende maximaal 30 seconden beargumenteren waarom zij het eens of oneens zijn met de stelling.
  • Daarna mogen 2 van de kandidaat-raadsleden naar voren komen, 1 iemand die het eens is en een iemand die het oneens is. Gedurende maximaal 2 minuten mogen zij ieder de zaal overtuigen waarom zij zelf gelijk hebben, en hun opponent juist ongelijk.
  • Daarna reageren beide sprekers op elkaar, en beantwoorden eventueel vragen van de presentator of het publiek.

Na afloop van de 4 debatrondes, krijgen alle partijen max. 60 seconden de kans om nog één keer de zaal te overtuigen waarom ze op hun partij moeten stemmen.

Rond 22:00 is het dan afgelopen en kunnen we hier de opnames terugkijken!

Ondervindt u technische problemen?

Ondervindt u problemen met deze livestream, kijk dan of een van deze oplossingen werkt:

  • Als u niet Google Chrome als browser gebruikt, probeer dan over te schakelen naar Google Chrome. Heeft u problemen terwijl u met Google Chrome werkt, probeer het dan eens in een andere browser.
  • Check of u genoeg bandbreedte heeft op www.speedtest.net. U moet minimaal 5MB/sec downloadsnelheid hebben.
  • Heeft u geen geluid? Kijk dan of het geluid van uw pc of laptop aan staat. Kijk ook of het geluid van het webinar niet op ‘mute’ staat.
  • Ondervindt u nog steeds problemen, dan kunnen wij u op dit moment niet verder helpen. De opnames van deze livestream zijn op een later moment terug te kijken.

Deze livestream is geproduceerd en gesponsord door LiveOnlineEvents (LOE.tv):
Serieus goede content rondom jouw congres of event.