Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Demain tout commence, bij 15 jaar Filmhuis Amerongen – Leersum

7 maart 2018: 20:00 - 22:00

Woensdag 7 maart 2018 bestaan wij 15 jaar. Wij gaan dat natuurlijk feestelijk vieren, ditmaal in DE BINDER te Leersum , wij hopen dan ook dat jullie dat met ons mee willen vieren! Het gaat een leuke avond worden met een feestelijke tint. Bij een feest hoort ook een prachtige film

DEMAIN TOUT COMMENCE

Komisch Frans drama over een onconventionele alleenstaande vader wiens leven dreigt te veranderen als de moeder van zijn dochtertje plots opduikt. De hoofdrol is voor Omar Sy, die in 2011 in één klap wereldberoemd werd met de filmhit Intouchables.

De zaal is open vanaf 19:30 uur en kaarten alleen via reservering te verkrijgen op het volgende e-mail adres
filmhuisamerongen@skiam.nl

Samuel (Omar Sy) leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin (Clémènce Poésy), een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby, Gloria. Als Kristin ervandoor gaat en de baby bij Samuel achterlaat vertrekt hij halsoverkop naar Londen om haar terug te brengen naar haar moeder, maar zonder succes. Vader en dochter vestigen zich in Londen waar Samuel als stuntman gaat werken en zich ontpopt tot een liefdevolle, onconventionele vader. Acht jaar later zijn hij en Gloria een onafscheidelijk duo. Maar dan duikt de moeder van Gloria opnieuw op en wil ze haar dochter terug.

Gegevens

Datum:
7 maart 2018
Tijd:
20:00 - 22:00